Biyografi

Oyuncu Büşra Develi Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Sevgilisi? Boyu?

Büşra Develi kimdir, nereli ve kaç yaşında? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından yüzlerce kişinin hayat hikayesini burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Büşra Develi’den söz edeceğiz.

Büşra Develi Kimdir?

  • Oyuncu

25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit’te dünyaya gelen Büşra Develi, ilköğretimini İzmit’te tamamladıktan sonra ailesi ile beraber Antalya’ya taşınmıştır. Develi, daha sonra lisans eğitimi için İstanbul’a gitmiştir. Burada Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümü’ne kaydolmuş ancak kendisine gelen oyunculuk tekliflerinin sıklaşmasının ardından okulu dondurmak zorunda kalmıştır.

İlk oyunculuk deneyimini başrolleri Bensu Soral, Şükrü Özyıldız ve Burak Deniz’den oluşan Küçük Yalancılar adlı dizde yaşayan Büşra Develi, o yıl büyük çıkış yakalayan İlyas Yalçıntaş’ın ‘İncir’ isimli şarkısının klibinde oynamıştır. Ardından da Azra Kohen’in kitabından uyarlanan Fi dizisinde oynamış ve popülerliğinde bu yapım etkili olmuştur. 2018 yılına gelindiğinde ise başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı ‘Hadi Be Oğlum’ isimli filmde rol almıştır.

Oynadığı Sinema ve Filmleri

  • 2018 – Mehmed: Bir Cihan Fatihi (Eleni) (TV Dizisi)
  • 2018 – Hadi Be Oğlum (Leyla) (Sinema Filmi)
  • 2017 – Arada (Lara) (Sinema Filmi)
  • 2017 – Fi (Bilge Görgün) (TV Dizisi)
  • 2017 – Ayla: The Daughter of War (Nimet (1950)) (Sinema Filmi)
  • 2016 – Tatlı İntikam (Rüzgar) (TV Dizisi)
  • 2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Selin)

Boyu Kaç?

Büşra Develi ile ilgili olarak en çok merak edilen ve aratılan konu başlıklarından biri de boyudur. Başarılı ve güzel oyuncu Büşra Develi 1.82 boyundadır.

Kaç Yaşında?

Öte yandan Büşra Develi ile ilgili olarak merak konusu olan bir diğer başlık ise kaç yaşında olduğudur. Yukarıda da belirttiğimiz gibi Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde dünyaya gelmiştir. Yani kendisi şu anda 27 yaşındadır.

Öte yandan kardeşinin adı Dilaver Develi’dir. Sözcü gazetesinin haberine göre yeni sevgilisinin adı Cem Aktay’dır. Küçük Yalancılar dizisiyle tanıştığı ve 3 yıl boyunca süren Burak Deniz (eski sevgilisi) ile ilişkisini ise Haziran 2018 tarihi itibariyle noktalamıştır.

Büşra Develi ile İlgili Aramalar

Google’da Büşra Develi ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı: Dilara Develi Büşra Develi Filmler ve tv şovları Busra Develi imdb Büşra Develi sevgilisi Büşra Develi 18 Büşra Develi Instagram Büşra Develi boy Büşra Develi Filmleri, cem aktay büşra develi, burak deniz büşra develi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.