Biyografi

Ferda Yıldırım Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Eşi Kimdir? Boyu Kaç?

Ferda Yıldırım kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, eşi kim, evli mi? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından yüzlerce kişinin biyografisini ve bazı spikerlerin ve sunucuların hayat hikayesini burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Ferda Yıldırım’dan söz edeceğiz.

Ferda Yıldırım Kimdir?

  • Sunucu

1977 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Ferda Yıldırım, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü’nde tamamlamıştır.

Mesleki kariyerine Hür FM’de radyocu olarak başlayan Ferda Yıldırım, daha sonra 2000 yılında Kanal D’de televizyonculuk kariyerine adım atmıştır. Bu kanal bünyesinde bir dönem ana haber bülteni sunmuştur. 2005 ile 2008 yılları arasında Habertürk’te çalışmış ve bu kanal bünyesinde ‘Uyandırma Servisi’ adlı programda hem editörlük hem de sunuculuk yapmıştır. Bu dönemde ayrıca Alem FM haber merkezinde de görev almıştır.

“Her Şeyi Söylemek Mümkün”, “Şans Kapıdan Bakınca”, “Zevkler ve Renkler” gibi çeşitli programların sunuculuğunu da yapan Ferda Yıldırım, daha sonrasında 2010 yılında Beyaz TV’de ana haber sunucusu olarak göreve başlamıştır. Bu kanal bünyesinde 8 yıl çalıştıktan sonra ayrılma kararı almıştır. Güzel sunucu Ferda Yıldırım, 2018 Kasım’ında Mado Genel Koordinatörü Mehmet Sait Yılmazoğlu ile Kalamış Wyndham Otel’de dünya evine girmiştir.

Osman Gökçek’in kanalı Beyaz TV’de Her Açıdan adlı programın sunuculuğunu yapan Ferda Yıldırım, Instagram üzerinde de sık sık paylaşımlarda bulunmaktadır. Bu platform üzerinde 90 binden fazla takipçisi vardır. Öte yandan estetiksiz halinin nasıl olduğu ise bilinmiyor.

Ferda Yıldırım ile İlgili Aramalar

Google’da Ferda Yıldırım ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Ferda Yıldırım ( Kanal D) Ferda Yıldırım neden ayrıldı Ferda Yıldırım estetiksiz hali Mehmet Yılmazoğlu kimdir Ferda Yıldırım Osman Gökçek Mehmet Yılmazoğlu kac yaşında Ferda Yıldırım Yılmazoğlu eşi Kimdir Mehmet Sait Yılmazoğlu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.