Biyografi

Nurettin Sönmez Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Eşi? Oynadığı Diziler?

Nurettin Sönmez kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, evli mi bekar mı? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Nurettin Sönmez’den söz edeceğiz.

Nurettin Sönmez Kimdir?

  • Oyuncu.

24 Temmuz 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Nurettin Sönmez, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra Diyalog İletişim Oyunculuk Okulu bünyesinde ve ayrıca Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde oyunculuk eğitimleri almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2011 senesinde Mavi Kelebekler isimli dizide Branko Brekoviç rolüyle yaşayan Nurettin Sönmez, daha sonra da Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam adlı dizide de rol almıştır.

Başarılı oyuncu Nurettin Sönmez, sonrasında ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bir dönemin en popüler dizisi olan Diriliş Ertuğrul adlı dizide Bamsı Beyrek karakterine hayat vermiştir. Sönmez, beğenilen Bamsı karakterini Kuruluş Osman adlı dizide de sürdürecek.

Oynadığı Diziler?

2014-2018 – Diriliş Ertuğrul (Bamsı Beyrek) (TV Dizisi)
2013 – Tatar Ramazan 2. Sezon (Ulvi) (TV Dizisi)
2013 – Osmanlı’da Derin Devlet (Gaddar Ali) (TV Dizisi)
2011 – Mavi Kelebekler (Branko Brekoviç) (TV Dizisi)

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Nurettin Sönmez 1.85 cm boyundadır ve 88 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Nurettin Sönmez hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kimdir, ne iş yapıyor gibi soruların cevaplarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Nurettin Sönmez ile İlgili Aramalar

Google’da Nurettin Sönmez ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı: Nurettin Sönmez hangi dizide oynuyor? Nurettin Sönmez evli mi? Nurettin Sönmez boyu kaç? Nurettin Sönmez kimdir vikipedi?, Nurettin Sönmez Ümit Sönmez Nurettin Sönmez kimdir Nurettin Sönmez nereli Nurettin Sönmez kuruluş Osman Nurettin Sönmez eşi Cengiz Coşkun Nurettin Sönmez Boyu Nurettin Sönmez Vikipedi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.