Biyografi

Rabia Sena Sever Kimdir? Kaç Yaşında? Aslen Nereli? Nişanlısı Kim?

Rabia Sena Sever kimdir, nereli ve kaç yaşında? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından yüzlerce kişinin hayat hikayesini burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca ”Rabia Sena Sever”den ve hayat hikayesinden söz edeceğiz.

Rabia Sena Sever Kimdir?

  • Sosyal medya fenomeni
  • Modacı

Rabia Sena Sever, Instagram’da yayınladığı video ve resimlerle kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip olan bir sosyal medya fenomenidir. Tesettürlü fotoğraf ve videoları ile dikkat çeken Rabia Sena Sever, kendisini modacı ve stil sahibi olarak tanımlamaktadır.

Rabia Sena Sever Kaç Yaşında?

  • 21

3 Eylül 1998 tarihinde dünyaya gelen Rabia Sena Sever hakkında en çok merak edilen soru yaşıdır. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda olduğundan çok daha büyük gösterse de Hürriyet gazetesi röportajında kendi yaşından söz etmiştir.

Rabia Sena Sever Aslen Nereli?

  • Rize

Sosyal medyanın muhafazakar fenomenlerinden olan Rabia Sena Sever, aslen Rizelidir. İstanbul’da doğan Sena Sever, baba tarafından Rizeli.

Rabia Sena Sever Kaç Kardeş?

  • 7

Toplamda 7 kardeşi olan Rabia Sena Sever, 7 kardeş arasından en küçük olanı.

Nişanlısı Kim?

  • Ömür Kırlı

Henüz 20 yaşında nişanlanan Rabia Sena Sever’in Instagram’da da paylaştığı nişanlısının isminin Ömür Kırlı olduğu iddia ediliyor ancak bu ismin Sena Sever’in kesin olarak nişanlısı olduğu bilinmiyor.

Hayat Hikayesi

7 kardeşten en küçüğü olan Rabia Sena Sever, henüz küçük yaşta babasını kaybetmiş ve daha sonra bir akrabasının yanında işe başlamıştır. İlk başta Instagram üzerinden şal satışı yapan Sena Sever, daha sonra markaların da desteğiyle reklam ve tanıtım amaçlı olarak kendi kişisel hesabında bu markalara yer vermiştir. Şu anda sosyal medyayı aktif olarak kullanan Rabia Sena Sever’in 1 milyona yakın takipçisi bulunmaktadır. Sena Sever, yoğun olarak Instagram üzerinden paylaşımlar yapmaktadır.

Hakkında

Olumsuz yorum ve eleştirilere kapalı olan Sena Sever, Instagram’da kendisi, elbisesi, makyajı ya da herhangi bir şeyi eleştirildiği zaman gönderiyi siliyor ve takipçilerinden gelen bu yorumları görmeyi istemiyor. Hatta zaman zaman gönderilerinde yorumları kapatıyor.

Gezmeyi ve giyinmeyi oldukça seven ve mesleğini de bu çizgide devam ettiren Rabi Sena Sever’in, eleştiriye karşı tahammülsüz olması dışında takipçileri ile polemik oluşturan başka bir eksikliği yok. Gönderilerinde de her zaman pozitif bir dil kullanmayı tercih ediyor.

Hürriyet Gazetesi Röportajında ”Tesettür Nasıl Olmalı?” Sorusuna Verdiği Cevap

Sosyal medyada kendisine yöneltilen en büyük eleştiri, tesettürü. Rabia Sena Sever ise bu konuda Hürriyet gazetesi röportajında şu ifadelere yer veriyor:

”Tesettür şöyle olmalı diye vasıflandıramam. Bunu en iyi şekilde bizlere Kur’an belirtmiştir zaten. Bunu kendimce yorumlamam yanlış olur. Tesettür yalnızca örtünmek değildir. Birçok ince detayı varken insanlarımız yalnızca buna takılıp bilinçsizce hareket ediyor. Tesettürün görünen kısmı, bir de görünmeyen kısmı vardır. Allah hepimize hakkıyla yaşamayı nasip etsin.”

Hürriyet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.