Haber

Funda Esenç’in Hakaretler Savurduğu Atlas Global Çalışanı Tuğçe Selvi Görevinden Alındı (İddia)

Havalimanı çalışanına yönelik söylediği sözleri ile kısa sürede gündem olan Funda Esenç’in sözleri üzerine Atlas Global yer hizmetleri çalışanının görevden alındığı iddia edildi. 

Ekşi Sözlük yazarlarından olan “banabibak” isimli yazar da iddiasında sözü konusu haberin doğru olduğunu belirterek Atlas Global’de çalışan biri tarafından iddianın teyitli olduğunu ifade etti.

Atlas Global’in Yolcu Hizmetleri Müdürü Luiza Köse, Funda Esenç’in sözlerinin sosyal medyada trendler listesine girmesinin ardından Çelebi Yolcu Hizmetleri Müdürü’nü arayarak “görevli personelin bir daha bizim uçaklarımızda hizmet ederken görmek istemiyorum” dediği belirtildi. 

İddia KokpitAero isimli internet sitesinin haberinde de ayrıca yer alırken Atlas Global konuyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yaptı. 

ATLAS GLOBAL’İN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

İnsani değerleri her şeyin üzerinde tutan bir havayolu olarak 25.04.2019 tarihli IST-BJV KK42 seferimiz öncesinde yer hizmetleri personelimizin maruz bırakıldığı üzücü olayı şiddetle kınıyoruz. Yaşanan bu üzücü olayla ilgili gerekli işlemlerin yapılacağını kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz. 

Luiza Köse hakkında detaylı bilgiyi aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.