Biyografi

Belinay Sandıkçı Kimdir? Nereli ve Kaç yaşında? Boyu? Sevgilisi? Oynadığı Diziler?

Belinay Sandıkçı kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, sevgilisi var mı? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Belinay Sandıkçı’dan söz edeceğiz.

Belinay Sandıkçı Kimdir?

  • Oyuncu.

2002 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Belinay Sandıkçı, oyunculuk eğitimlerini No10Studios Sanat Okulu’nda almıştır. Oyunculuk faaliyetlerini Hasan Güngör Ajans’a bağlı olarak sürdüren Belinay Sandıkçı, sonrasında çeşitli reklam filmlerinde görev almıştır. İlk oyunculuk deneyimini FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma adlı diziyle yaşayan Belinay Sandıkçı, bu dizide Dündar rolünde oynayan Erdem Kaynarca’nın kız kardeşi Dila karakterine hayat vermiştir. Güzel oyuncu Belinay Sandıkçı ayrıca 6 Eylül 2019 tarihinde gösterime giren Cin-si Bozuk adlı sinema filminde rol almıştır.

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Belinay Sandıkçı 1.74 cm boyundadır ve 52 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Belinay Sandıkçı hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kimdir, ne iş yapıyor gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Belinay Sandıkçı ile İlgili Aramalar

Google’da Belinay Sandıkçı ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı: Belinay Sandıkçı Yasak Elma Belinay Sandıkçı Sevgilisi BELİNAY SANDIKÇI YOUTUBE Belinay SANDIKÇI TikTok Belinay Sandıkçı yaş Belinay Sandıkçı estetiksiz hali Belinay Sandıkçı ekşi Belinay Sandıkçı kaç yaşında

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.