Biyografi

Bengü Ergin Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Evli mi? Oynadığı Diziler?

Bengü Ergin kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, doğum tarihi ne, evli mi bekar mı? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Bengü Ergin’den söz edeceğiz.

Bengü Ergin Kimdir?

  • Oyuncu.

Tam adı Bengü Ergin Balta’dır. 7 Ağustos 1985 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Bengü Ergin, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Bu Şehir Arkandan Gelecek, Galip Derviş, Çalıkuşu, Fatmagül’ün Suçu Ne ve Büyük Buluşma gibi çeşitli dizilerde görev alan Bengü Ergin, oyunculuk kariyerine devam etmektedir. Başarılı oyuncu Bengü Ergin 1.68 cm boyundadır. Başarılı oyuncu Bengü Ergin Erbil Balta ile evlenmiştir.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Bengü Ergin hakkında merak edilen annesi babası kardeşleri kim, aslen nereli, evli mi bekar mı gibi soruların cevaplarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Bengü Ergin ile İlgili Aramalar

Google’da Bengü Ergin ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Bengü Ergin Instagram Bengü Ergin kimdir Bengü Ergin oynadığı diziler Bengü Ergin çalıkuşu Bengü Ergin boyu Bengü ergin yaş Bengü Ergin kaç yaşında Bengü Ergin kiminle evli, bengü ergin boy kilo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.