Biyografi

Mesut Özkeçeci Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Eşi? Oynadığı Diziler?

Mesut Özkeçeci kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, evli mi bekar mı? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Mesut Özkeçeci’den söz edeceğiz.

Mesut Özkeçeci Kimdir?

  • Oyuncu.

2 Temmuz 1972 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Mesut Özkeçeci, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Tecrübeli oyuncu Mesut Özkeçeci, özellikle Yasak Elma ve Arka Sokaklar adlı dizide aldığı rollerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Mesut Özkeçeci 1.87 cm boyunda ve 80 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Mesut Özkeçeci hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kim var mı, ne iş yapıyor gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Mesut Özkeçeci ile İlgili Aramalar

Google’da Mesut Özkeçeci ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Mesut Özkeçeci evli mi Mesut Özkeçeci eşi Mesut Özkeçeci sevgilisi Mesut Özkeçeci biyografisi Mesut Özkeçeci Vikipedi Mesut Özkeçeci boy Mesut Özkeçeci Instagram Mesut Özkeçeci diriliş Ertuğrul

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.