Biyografi

Caner Kurtaran Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Boyu? Eşi? Oynadığı Diziler?

Caner Kurtaran kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, oynadığı diziler? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı oyuncuların yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Caner Kurtaran’dan söz edeceğiz.

Caner Kurtaran Kimdir?

  • Oyuncu.

26 Ekim 1978 tarihinde dünyaya gelen Caner Kurtaran, lisans eğitimini ise Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü’nde tamamlamıştır. Sonrasında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü’nde tiyatro üzerine eğitim almıştır. Eğitimlerini tamamladıktan sonra devlet tiyatrolarında sözleşmeli olarak çalışan Caner Kurtaran, ilk oyunculuk deneyimini ise Yılan Hikayesi adlı dizide yaşamıştır.

2005 senesinde Kurtlar Vadisi Irak adlı filmde Ebu Ali karakterine hayat veren Caner Kurtaran, sonrasında ise Kırık Kanatlar adlı dizide Mehmet rolünde oynamıştır. Daha sonrasında ise 2006 yılında Yaprak Dökümü adlı dizide Şevket karakterine hayat vermiştir. 2010 yılında da Aşk ve Ceza adlı dizide Mehmet rolünde oynamıştır. 2015 senesinde ise Bir Deniz Hikayesi dizisinde Semih rolünde oynamıştır. Başarılı oyuncu Caner Kurtaran, Tek Yürek isimli dizide Emre karakterine hayat vermiştir. Caner Kurtaran, Kimse Bilmez adlı dizide Nedim rolünde oynamıştır. Başarılı oyuncu Caner Kurtaran, Ayşegül Kartal ile evlidir.

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu Caner Kurtaran 1.80 m boyundadır ve 75 kilodur.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Caner Kurtaran, oyunculuk çalışmalarına da devam etmektedir. Başarılı oyuncu Caner Kurtaran hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kimdir, ne iş yapıyor gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Caner Kurtaran ile İlgili Aramalar

Google’da Caner Kurtaran ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; Caner Kurtaran neden ayrıldı? Caner Kurtaran evli mi? Caner Kurtaran aslen nereli? Caner Kurtaran kaç yaşında?, Seda Demir Caner Kurtaran son hali Caner Kurtaran Ayla Caner kurtaran Instagram Hasan Küçükçetin Caner Kurtaran eşi Caner Kurtaran Ramo Caner Kurtaran boşandı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.