Eğitim

Beylikdüzü Çocuk Eğlence Merkezi 

En değerli varlığımız olan çocukların güzel vakit geçirmesi gereklidir. Okulların tatil olduğu zaman dilimlerinde çocuk eğlence merkezlerine giden çocuklar çeşitli aktiviteler sayesinde neşe dolu dakikalar yaşarlar. 

İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde çocuk eğlence merkezleri bulunuyor. Ancak, her birisinin benzer kalitede olmadığını söylemek gerekir. İyi bir çocuk eğlence merkezi; her şeyden önce çocuklara göre dizayn edilmiş olmalıdır. Park ekipmanlarının sivri köşelerinin olmaması son derece önemlidir. Bunun yanı sıra, merdiven ve benzeri boşluk ekipmanlarının çocukların kafalarının geçemeyeceği şekilde tasarlanması gerekli olan bir diğer husustur. Trafikten uzak bir yere inşa edilen çocuk eğlence merkezi en iyi seçimdir. 

Dumadum Eğlence Merkezi; İstanbul’daki en iyi çocuk eğlence merkezlerinin başında gelir. Gelin, bu mekanın özelliklerine yakından bakalım! 

Dumadum Eğlence Merkezi 

İstanbul çocuk eğlence merkezleri arasında bilhassa kalitesiyle öne çıkan Dumadum Eğlence Merkezi; çocuklara doyasıya eğlence sunuyor. Her şeyden önce, burada bir ila 14 yaş arası çocuklar için hazırlanmış onlarca oyun parkurunun olduğunu söylemeliyiz. 800 m2’lik oyun alanı ile ne kadar geniş bir yer olduğunu gösterir. Doyasıya eğlenme fırsatı vaat eden Dumadum Eğlence Merkezi; her çocuğun istediği oyunu oynamasını sağlıyor. 

İstanbul’da çocuk eğlence yerleri denildiği zaman akla ilk olarak Dumadum Eğlence Merkezi’nin gelmesi boşuna değil! Çünkü, burası; rengarenk oyun alanları ile de farkını ortaya koyuyor. Çocukların benzersiz serüvenler yaşayacağı, kendilerini her dakika yepyeni maceraların içerisinde bulacağı bu merkezde tabiri caizse yok yok! 

Dumadum’da bulunan çocuk oyun parkurları sayesinde harika zaman geçirmek mümkün! Bilhassa Ropeland’da harikalar yaratma fırsatı elde eden çocuklar; kendi sınırlarını da deneyimleme şansını elde edecekler. İçerisinde timsah bulunan dereleri aşmak, alevleri söndürmek adına volkanik tırmanma dağına çıkmak ve daha birçok aktivite burada sizleri bekliyor olacak. Sonuç olarak, çocuklar; her bir parkurda kahraman olarak hayallerini gerçeğe dönüştürme şansını elde edecekler. 

Çocuk eğlence merkezleri kusursuz olmalı! Bu gerçeğin farkında olan Dumadum Eğlence Merkezi; bünyesinde yalnızca çocukları değil yetişkinleri de etkileyecek türden parkurlar barındırıyor. Onlardan birisi Palmiye! Her yaştan insanın çocukluğunda mutlaka denediği ağaçta asılı kalma deneyimini bir de Palmiye’de denemek lazım! Palmiye’de asılı kalmak ve dönüp durmak; çocukların en seveceği aktiviteler arasında bulunuyor. 

Dumadum Eğlence Merkezi; Roller parkuru ile de farkını ortaya koyuyor. Bunun yanı sıra, Trambolin parkuru da birçok çocuğun favorisi olacak. Üçgen Engel parkuru da çocukların engeller karşısında ne yapacaklarını öğrenmeleri adına son derece faydalı bir parkur! Sonuç olarak, Dumadum Eğlence Merkezi; diğer çocuk eğlence parkları bünyesinde olmayan parkurları ile ne kadar özel bir alan olduğunu ortaya koyar. 

Dumadum Doğum Günü ve Partileri 

Dumadum; yalnızca parkurları ile değil farklı seçenekleri ile de rakipsiz olduğunu gösteriyor. Siz de Dumadum Kafe sayesinde çocuğunuz için doğum günü özel kutlamaları organize edebilirsiniz. Her geçen gün daha çok kişinin tercihi olan Dumadum Kafe; doğum günü, buluşmalar ve daha birçok özel gün kutlaması için ideal yerlerden birisi! 

Çocuğunuz için klasik bir doğum günü kutlaması yerine çok daha orijinal bir kutlama hayal ediyorsanız sizi ısrarla Dumadum Kafe’ye bekliyoruz. Çünkü, burada her şey çocuğunuzun etrafında dönecektir. Bir başka deyişle, siz ve çocuğunuz nasıl istiyorsa o şekilde bir kutlama yapılacaktır. Doğum günü ve partileri sırasında ilk olarak doğum günü pastasındaki mumları üfleyen çocuğunuz; ardından arkadaşları ve diğer sevdikleri ile beraber sınırsız eğlencenin tadını çıkaracaktır. 

Dumadum Okul Etkinlikleri 

İstanbul’da çocuk eğlence yerleri genellikle sınırlı hizmet sunuyor. Ancak, Dumadum Çocuk Eğlence Merkezi; bambaşka özellikler taşıyor. Oyun parkı oluşunun yanı sıra okul etkinlikleri için de en iyi tercih olduğunu gösteriyor. Takdir edersiniz ki, çocuklar; neredeyse tüm gün okulda birbirleri ile vakit geçiriyorlar. Ancak, bazen arkadaşlıkları okul dışına da taşımak gerekiyor. Bir başka deyişle, okul arkadaşları ile okul dışında yapılabilecek bir aktivite harika bir seçenek olabilir. Bu noktada, siz de Dumadum Çocuk Eğlence Merkezi’ni tercih ettiğiniz takdirde taraflı tarafsız herkesin hayran kalacağı bir etkinliğe imza atabilirsiniz. Dumadum Kafe; eşsiz lezzetteki yemekleri, içecekleri ve tatlıları ile farkını ortaya koyuyor. 

Dumadum Buluşmaları 

Çocuk eğlence merkezleri; genellikle kısıtlı imkanlara sahiptir. Ancak, Dumadum Çocuk Eğlence Merkezi; diğer mekanlardan farklı olduğunu gösteriyor. Okul etkinlikleri, doğum günü kutlamaları ve buluşmalar ile harika zaman geçirme fırsatını sizlere sunuyor. 

Siz de çocuğunuzun arkadaşları ile beraber güzel zaman geçirmesini istiyorsanız yolunuz mutlaka Dumadum Çocuk Eğlence Merkezi’ne düşmeli! Dumadum oyun parkı; çocuklara harika zaman geçirme fırsatı sunduğu gibi Dumadum Kafe de bir şeyler yiyip içmek için en iyi seçenek olduğunu gösteriyor. 

İstanbul çocuk eğlence merkezleri arasında belki de en iyisi olan Dumadum Çocuk Eğlence Merkezi’nin kafesine ayrı bir paragrafta değinmeliyiz. Hem siz hem de çocuğunuz bu kafedeki yemeklerin tadına hayran kalacak. Çocuklar; yiyecekleri birbirinden güzel yemeklerle oyun oynarken kaybettikleri enerjiyi geri kazanacaklar. Ayrıca, tadıyla dikkat çeken içecekler sayesinde ferahlamak da mümkün! Dumadum Kafe’nin tatlılarının lezzetini başka bir yerde bulamayacaksınız. 

Beylikdüzü sınırları içerisinde yer alan bu mekana hem şahsi aracınızla hem de farklı ulaşım seçenekleri ile kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.