Otomobil

Mercedes C180 Polen Filtresi Nerede?

Mercedes C180, Mercedes’in en çok sevilen serilerinden olan ve kullanım olarak pek çok özellik barındıran bir araçtır. Araç içerisinde bulunan kokpit bölümü yeni teknolojiye göre uyum sağlayarak kullanıcılara rahat bir deneyim sunar. Özellikle uzun yola çıkmanızda oldukça konforlu olan araç olduğunu söyleyebiliriz. Direksiyon olarak sürüşü keyifli olan araç, yedi ileri vitesli olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanında aracı yeni kullanmaya başlayan her kullanıcı Polen Filtresi değişiminde sistemin nerede olduğunu bulamamaktadır. Bu yüzden bu yazımızda Mercedes C180 Polen Filtresinin Nerede olduğundan bahsedeceğiz.

Mercedes C180 Polen Filtresi, kaputun sol tarafta yer alan motor kaputunun altında bulunmaktadır. Filtre, burada yer alan koruma haznesinin alt tarafında beyaz bir sistemdir. Sistemin yapılış amacına uygun konumlandırılan filtre, bazı modellerde farklı yerlerde olabiliyor. O yüzden bahsettiğimiz yerde Polen Filtresini bulamazsanız aracın kullanım kılavuzuna bakabilirsiniz.

Polen Filtresi Mercedes araçlar için oldukça önemli bir sistemdir. Her otomobil bakımında genel kontrolleri yapılmalı ve uygun olduğu zaman değişimini yapmanızı öneriyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.