Teknoloji

İnternetten Nasıl Ücretsiz Video İndirilir?

İnternet kullanıcıları, şüphesiz ki günlük hayatlarında internet kullanırken sayısız kaliteli videoyla karşılaşıyorlar. Bu videolar kimi zaman eğlendirici, kimi zaman öğretici olabiliyor. Nihayetinde internette bulabileceğiniz içeriklerin sınırı yok. Kullanıcılar, bazen de bu videoları internet yokken izleyebilmek için cihazlarına indirmek isteyebiliyorlar. Bu noktada ise video uygulamalarının yetersizliği ortaya çıkıyor, zira birçok platform kullanıcılara video indirme seçeneği sunmuyor. Bu sebepten dolayı bu hizmet için alternatif uygulamalar bulunuyor. Snaptube da bunlardan bir tanesi. Bedava video indir işlemi için kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde bir kuruş para ödemenize gerek kalmadan istediğiniz videoyu veya müziği saniyeler içerisinde cihazınıza kaydetmeniz mümkün. Dilerseniz gelin Snaptube’u nasıl indirip kullanabileceğinizi sizlerle adım adım paylaşalım.

Snaptube Nasıl APK İndirilir?

Ücretsiz video indirici olan Snaptube uygulaması, maalesef App Store veya Google Play Store’da bulunmamakta. Bu sebeple bu uygulamayı indirebilmek için kullanabileceğiniz iki farklı yöntem var.

Bu yöntemlerden bir tanesi, kullandığınız telefon markasına bağlı olarak Aptoide, AppGallery, GetApps veya uptodown gibi alternatif dosya mağazalarından uygulamayı indirmek.

Diğeri ise Snaptube uygulamasını APK yöntemiyle indirmek, ki bu yöntem genellikle daha fazla tercih ediliyor.

Her iki durumda da Snaptube’u iOS cihazlarında kullanmanız mümkün değil.

Aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayarak uygulamayı telefonunuza APK olarak kurabilirsiniz.

  1. Telefonunuzun “Ayarlar” kısmına girin.
  2. “Gizlilik ve Güvenlik” sekmesini açın.
  3. Bu kısımda “Bilinmeyen Kaynaklardan Dosya İndirme” seçeneğini bularak aktifleştirin.
  4. snaptubeapp.com URL adresinden Snaptube uygulamasının resmî internet sitesine girin.
  5. Sitede bulunan “İndir” veya “Download” butonuna tıklayarak APK indirme işlemini başlatın.
  6. İnen APK dosyasını üzerine tıklayarak veya bir APK yönetici uygulaması kullanarak telefonunuza kurun.

Bu adımları eksiksiz uyguladıktan sonra Snaptube uygulaması telefonunuzda kullanıma hazır hâle gelecektir. Şimdi ise uygulamayı kullanarak video ve müzik indirme konusuna geçebiliriz.

Snaptube’un Desteklediği Platformlar

Snaptube’u kullanarak video ve müzik indirebileceğiniz onlarca farklı popüler platform bulunmakta. Bu platformların her birinde farklı çeşitte içerikler olduğu için bütün ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Aşağıda Snaptube’un desteklediği platformlardan en popüler olanlarını sizler için derledik.

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • WhatsApp
  • Vevo
  • Metacafe
  • 4shared
  • Animeq
  • Funnyordie
  • Vimeo
  • DailyMotion

Kısacası Android için video indirici olan Snaptube’un desteklediği platformlar sayesinde ulaşabileceğiniz video çeşitliliği oldukça yüksek. Bu platformlar dışında da birçok siteyi destekleyen Snaptube ile nasıl ücretsiz video indirebileceğinizi ise aşağıdaki rehberden öğrenebilirsiniz.

Snaptube ile Ücretsiz Video ve Müzik İndir

Uygulamayı indirmenizin ardından istediğiniz videoları ve müzikleri cihazınıza ücretsiz kaydetmeniz adeta çocuk oyuncağı. Sadece aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayın ve istediğiniz içeriğin tadını internetsiz çıkarmaya başlayın.

  1. Video indirmek istediğiniz platforma girin.
  2. İndirmek istediğiniz videoyu bulun.
  3. Videonun URL adresini panoya kopyalayın.
  4. Kopyaladığınız URL adresini Snaptube uygulamasındaki boşluğa yapıştırın.
  5. Video indirmek isterseniz MP4 seçeneğiyle, müzik indirmek isterseniz MP3 seçeneğiyle indirme işlemini başlatın.

Videonuz veya müziğiniz, saniyeler içerisinde cihazınıza inecektir. Bunun ardından içeriğinize internet yokken bile dilediğinizce ulaşarak kendisinin keyfini çıkarabilirsiniz. İndirme işlemine başlamadan önce dosya boyutu, çözünürlük, ses kalitesi gibi parametreleri de kendi ihtiyaçlarınıza göre değiştirebilirsiniz.

Snaptube uygulamasını kullanarak internette bulup beğendiğiniz videoları indirmek işte bu kadar basit bir işlem. Görebildiğiniz gibi, bu kolay işlemi gerçekleştirirken herhangi bir zorlukla karşılaşmayacağınız gibi bir kuruş para ödemenize de gerek yok. İşlemi tamamladıktan sonra ise indirdiğiniz videoyu istediğiniz gibi izleyebilirsiniz. Snaptube uygulamasıyla gizli ücret, deneme süresi gibi sorunlara takılmadan istediğiniz kadar video ve müzik indirebilirsiniz.

Siz de yukarıda bahsettiğimiz adımları sırasıyla uygulayarak internette beğendiğiniz içerikleri cihazınıza kaydedin ve internetsiz izlemeye hemen başlayın. İyi eğlenceler!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.