Teknoloji

beIN Connect Geri Sarma Nasıl Yapılır?

beIN Connect, birbirinden farklı kanal seçeneğini içerisinde bulundurarak şu anda 100’den fazla ulusal kanala da ev sahipliği yapmaktadır. Tüm kanallara bağlantı sağlayabilmeniz ile birlikte popüler dizi ve geçmiş anları da uygulama üzerinden bulabilirsiniz. Bu fırsatların tamamını kullanabilen beIN Connect aboneleri bazı seçenekleri nasıl kullanabileceğini bilemeyebiliyorlar. Özellikle ‘’beIN Connect Geri Sarma’’ biraz karmaşık ve bulunması zor bölümde yer almaktadır. Alt paragraftan bu bölümü rahatlıkla bulabilir, kullanmaya başlayabilirsiniz.

beIN Connect platformu üzerinden Geri Sarma seçeneğini kullanmak istiyorsanız bu işlem için farklı tuşlar bulunmaktadır. Video oynatıcı bölümü arasında bulunan bu seçenekler, ‘’İleri-Geri Alma’’ ve ‘’Durdurma’’ olarak karşımıza çıkıyor. beIN Connect iki farklı tuşu da 12 saate kadar geri alabilmenizi ve kaçırdığınız bütün canlı yayın anlarını tekrardan izleyebilmenize imkan tanımaktadır.

Farklı ve tamamen kendine özgün özellikleri bünyesinde barındıran beIN Connect, müşteri memnuniyetini devamlı sağlamaktadır. Bahsettiğimiz geri sayma özelliğinde bazı durumlarda cihazlar çalışmayıp, bozulabiliyor. Bu tarz durumlarda direkt olarak kendilerine ulaşmalı ve sorundan bahsetmeniz gerekmektedir. Konu hakkında detaylı yardım yapan Teknik Servis büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.