Biyografi

Fecir Alptekin Kimdir? Kaç Yaşında? Aslen Nereli? Ne İş Yapıyor?

Fecir Alptekin kimdir, nereli ve kaç yaşında, ne iş yapıyor? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı siyasi isimlerin yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise ayrıca Fecir Alptekin’den söz edeceğiz.

Fecir Alptekin Kimdir?

  • Gazeteci.

1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Fecir Alptekin, İtalyan Lisesi’nden mezun olmuş; lisans eğitimini ise 1999 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nde tamamlamıştır. Gazetecilik mesleğine Cumhuriyet Gazetesi’nde başlayan Fecir Alptekin, sonrasında Binyıl adlı gazetede muhabir ve editör olarak çalışmıştır. Akabinde TUSİAD ve Turkuvaz Medya Grubu’nda uzun yıllar kurumsal iletişim alanında görev yapmıştır. Fecir Alptekin, 11 Aralık 2018’de Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Cumhurbaşkanlığı başdanışmanı olarak atanmıştır. Uzun yıllar boyunca iletişim alanında çalışan Fecir Alptekin, İtalyanca ve İngilizce bilmektedir.

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Fecir Alptekin’in bu platform üzerinde 12 binden fazla takipçisi vardır. Fecir Alptekin hakkında merak edilen aslen nereli, annesi babası kardeşleri kim, evli mi bekar mı gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

kaynakça:

  • biyografi.info, Fecir Alptekin, erişim tarihi: 9 Ekim 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.