Biyografi

Can Önduygu Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Hangi Takımlı? Evli mi?

Can Önduygu kimdir, nereli ve kaç yaşında, boyu kaç, hangi takımlı? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından binlerce kişinin biyografisini ve bazı spikerlerin yaşamlarını burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise ayrıca Can Önduygu’dan söz edeceğiz.

Can Önduygu Kimdir?

  • Spiker.

Can Önduygu, maç spikeri-yorumcu ve muhabir olarak bilinmektedir. Kadıköy Anadolu Lisesi’nden 2010 yılında mezun olmuş; lisans eğitimini ise Boğaziçi Üniveristesi’nde tamamlamıştır. Kariyerine spor yazarı olarak başlayan Can Önduygu, uzun yıllar boyunca Tivibu Spor, Eurosport ve beIN Sports bünyesinde spiker olarak görev almıştır. Başarılı spiker Can Önduygu, Haziran 2022 itibariyle S Sports ile anlaşarak 4 yıldır çalıştığı beıN Sports’a veda etmiştir. Can Önduygu, şimdilerde İtalya Serie A ve La Liga maçlarını anlatmaktadır. Can Önduygu, Gizem önduygu ile evlidir ve bu evliliğinden Ege adında bir çocukları dünyaya gelmiştir.

Instagram hesabından da paylaşımlarda bulunan Can Önduygu, maç anlatımı ve sesiyle dinleyenlerin büyük beğenisini topluyor. Sosyal medya kanallarında ve sözlük platformlarında performansı alkış toplayan Can Önduygu, kariyerini S Sport bünyesinde sürdürmektedir. Başarılı spiker Can Önduygu’nun 1991 doğumlu olduğu tahmin ediliyor. Can Önduygu hakkında merak edilen doğum tarihi nedir, aslen nereli, boyu kaç, gibi soruların yanıtlarını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

kaynakça:

  • linkedin.com, Can Önduygu, erişi tarihi: 9 Kasım 2022
  • sporekrani.com, Can Önduygu beIN Sportsa veda etti…, erişim tarihi: 9 Kasım 2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.