LinkedIn Hesaplarını Gizli Modda Görüntüleme

LinkedIn Nedir?

İster büyük bir şirkette pazarlama yöneticisi olun, ister küçük bir yerel mağaza işleten bir işletme sahibi veya hatta mezun olduktan sonra ilk işini arayan birinci sınıf bir üniversite öğrencisi olun, LinkedIn profesyonel hayatını sürdürmek isteyen herkes ve herkes içindir. Kariyerlerini büyütmek ve diğer profesyonellerle bağlantı kurmak için yeni fırsatlar arayarak daha ciddi bir şekilde.

LinkedIn’i, diğer profesyonellerle yüz yüze tanıştığınız, ne yaptığınız hakkında biraz konuştuğunuz ve kartvizit alışverişinde bulunduğunuz geleneksel bir ağ oluşturma etkinliğine gitmenin ileri teknoloji eşdeğeri olarak düşünebilirsiniz. Büyük bir sanal ağ olayı gibi.

LinkedIn’de, Facebook‘ta nasıl arkadaşlık isteğinde bulunduğunuza benzer şekilde, insanları ‘bağlantılar’ olarak ekleyerek onlarla ağ kurarsınız. Özel mesaj (veya mevcut iletişim bilgileri) aracılığıyla sohbet edersiniz ve diğer kullanıcıların da görmesini sağlayarak tüm profesyonel deneyiminiz ve başarılarınız düzgün bir şekilde organize edilmiş bir profilde düzenlenir.

LinkedIn Özel Mod

LinkedIn, dünya çapında milyonlarca profesyoneli birbirine bağlayan bir ağdır. Kaydolmanızı ve profesyonel yaşamınızı bağlantılarınızla paylaşmanızı sağlar. Özel modu açarak adınızı bilmeden LinkedIn’deki diğer profesyonelleri arayabilirsiniz.

Bir profili özel modda görüntüleyeceğiniz zaman, o kişinin ‘profilinizi kim görüntüledi’ bölümünde LinkedIn üyesi olarak görüneceksiniz- Bu kişi profilleri özel modda görüntülüyor. Gizli modda göz attığınızda, profilini görüntülediğiniz üye ile sizinle ilgili başka hiçbir bilgi paylaşılmaz.

Yarı özel tarama modunda, iş unvanı, şirket, okul ve sektör gibi profil özellikleriniz görüntülediğiniz üyeye gösterilecektir.

Bu hızlı ve kolay kılavuzda tarayıcı modunuzu özel veya yarı özel olarak değiştirmeyi öğrenin.

Hiç, bir kişinin LinkedIn profiline bakmak istediniz, ancak aradığınızı bilmelerini istemediğiniz oldu mu? Bir üye profiline her girdiğinizde, profillerinin görüntülendiğini bildirdiğini biliyor muydunuz? Profillerini görüntülediğinizde görünen üç farklı gizlilik ayarı vardır ve bilgilerinizin nasıl görünmesini istediğinize karar verebilmeniz için gizlilik ayarını bilmeniz önemlidir. Gizlilik ayarlarıyla ilgili en güzel şey, kolayca değiştirilebilmesidir. Bir kişi için değiştirebilir, ardından tam profilinize geri dönebilirsiniz. Her şey, bir üye profiline bakarken “Profilinize Kim Baktı” bölümünde bilgilerinizin nasıl görünmesini istediğinize bağlıdır.

LinkedIn’in size gizlilik ayarlarınızı değiştirme seçeneği sunmasını seviyorum. Bu gizlilik ayarları, birinden profilinize bakmasını istemek veya bir üye profilini gizlice görüntülemek için kullanışlı olabilir. Bir profile bakmadan önce gizlilik ayarlarınızı nasıl istediğinize karar verebilirsiniz. Gizlilik ayarlarınızı tam profilden özel moda değiştirme adımları aşağıda verilmiştir.

LinkedIn Gizlilik Ayarı Seçenekleri

Tam Profil– Bu, adınızı, unvanınızı, başlığınızı ve kaç ortak bağlantınız olduğunu gösterir. Bu, birinden profilinize bakmasını istemenin harika bir yoludur. Bunu yaparken profil güncellemenizin olduğundan ve tamamlandığından emin olun. Bu, başarılarınızı, becerilerinizi gerçekten sergileyebileceğiniz ve kişiye kim olduğunuzu söyleyebileceğiniz, böylece profilinizi önemli hale getirebileceğiniz yerdir.

Özel Mod– Bu ayar tamamen anonim olacaktır. LinkedIn üyesi olarak görünecektir- Bu kişi, “Profil Kimin Görüntülediği Bölümünde” özel modda profilleri görüntüleyecektir. Tabii bunu yaparken kendinizi ekstra olarak VPN kullanarak gizleyebilirsiniz ve Osama Zahid’in en iyi ücretsiz VPN incelemesi ile en iyi VPN’i seçebilirsiniz. Profilini görüntülediğiniz üye ile paylaştığınız başka bir bilgi olmayacaktır.

Yarı Özel Mod– Yarı özel modda göz attığınızda, iş unvanı, şirket, okul ve sektör gibi profil özellikleriniz görüntülediğiniz üyeye gösterilir (örneğin, Greater Los Angeles’tan Tasarım sektöründe İç Mimar Alan, İş ünvanı işe alım görevlisi olan biri veya Golden Gate Üniversitesi’ndeki biri.

Temel ücretsiz hesabınız varsa, gizlilik ayarlarınızı yarı özel veya özel moda değiştirirken dikkate alınması gereken önemli noktalar.

Ayarlarınızı yarı özel veya özel mod olarak değiştirirseniz profilinizi kimlerin görüntülediğini göremezsiniz.

Temel ücretsiz hesapta profilinizi kimin görüntülediğini görmenin tek yolu, ayarınızı adınızı ve unvanınızı gösteren tam profilde bırakmaktır.

Hesabınızı yükseltirseniz, son 90 güne ait tüm görüntüleme geçmişini ve ek eğilimleri ve bilgileri görebileceksiniz.

Not: Hesabınızı yükseltmek, özel mod izleyicilerinin kimliğini açığa çıkarmaz. LinkedIn, bir üyenin özel modda gezinme seçimine saygı duyacaktır.

Gizlilik Ayarlarınızı Değiştirme Adımları:

  1. Ana sayfanızın üst kısmındaki ben simgesine tıklayın.
  2. Açılır menüden Ayarlar ve Gizlilik’i seçin.
  3. Gizlilik sekmesine tıklayın
  4. Profil gizliliği bölümünün altında, değiştir’i tıklayın.
  5. Üç seçenek olacak, Modu seçin

Ardından, üç seçenek arasından göz atmak istediğiniz modu seçin:

  • Adınız ve başlığınız
  • Özel profil özellikleri (okul, iş unvanı ve mevcut şirket)
  • Özel mod

Kullanmak istediğiniz gizlilik ayarına tıkladığınızda, otomatik olarak kaydedilecektir.

Profilime kimlerin baktığını görmek hoşuma gidiyor çünkü bu bana o kişinin kim olduğunu görme ve onlar hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı veriyor. LinkedIn‘de akıl hocası ve arkadaş haline gelen birçok harika iş uzmanıyla tanıştım.

LinkedIn Profillerini Anonim Olarak Görüntülemek için Özel Mod’a Geçmekle İlgili Sık Sorulan Sorular

  • Premium üyeler, profillerini görüntüleyen anonim üyeleri görebilir mi? Hayır. Anonimi seçerseniz kimse sizi göremez.
  • Anonim moda geçerseniz, anonim olmayan önceki aramalar da anonim hale gelir mi? Hayır. İnsanların profilini görüntülediğinizi görüp görmediğini belirleyen, profili görüntülediğiniz sırada içinde bulunduğunuz ayardır.
  • Bunu düzenledikten veya tercihinizi değiştirdikten sonra, orijinal profil görüntüleme seçeneklerinize geri dönebilir misiniz? Evet. Seçeneklerinizi kısıtlama olmaksızın değiştirebilirsiniz. Premium LinkedIn üyeliğiniz varsa, artık anonim modda da olabilir ve profilinizi kimlerin görüntülediğini görebilirsiniz.
  • Orijinal profil görüntüleme seçeneğine geri döndüğünüzde, önceki anonim aramalarınız, profillerini sizin görüntülediğinizi ortaya çıkaracak mı? Hayır. Açıklanmayacaklar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

nişan elbisesi