Gündelik Hayat

Brain Test 2 ”Nee Banu Boğuluyor İmdat” Sorusunun Cevabı Nedir?

Brain Test 2 oyunu son zamanların en çok oynanan ve indirilen mobil oyunlarından biri. Efsanevi Brain Test oyunu, 50 binden fazla beğeni almıştı. Brain Test 2 oyunu ise piyasaya sürülmesinden kısa bir sürede büyük beğeni almıştı. Oyunun bu ikinci versiyonu, ilkinden farklı olarak farklı senaryolara sahip. Lale’nin çiftliği, Korkusuz Metin, Bizim Aile, Miskin’in Serüveni senaryolarında, oyunlar belirli bir kurgu içinde devam ediyor. Bu kurgu dahilinde sorulara cevap vermeniz gerekiyor. Daha önceki yazılarımızda Brain Test isimli oyunda sorulan bazı soruların cevaplarından söz etmiştik. Bu yazımızda ise kısaca “Nee Banu Boğuluyor İmdat” sorusundan söz edeceğiz.

Brain Test 2 Seviye 4: Nee Banu Boğuluyor İmdat

Oyunda sorulan sorular arasında en kolay ve çözümü en basit seviyelerden biri olan oyunun bu 4. seviyesinde zaten ekrana baktığınız zaman sorunun doğru cevabının da ne olduğunu açıkça görüyorsunuz. Boğulmasına ramk kalmış Banu’nun bir şekilde kurtulması gerekiyor.

Sorunun Doğru Cevabı: Tahtayı Al

Yan tarafta duran tahtayı Banu’nun eline sıkıştırın daha sonra da taşlara çarpmayacak şekilde onu sağa sola hareket ettirerek bitişe ulaşmasını sağlayın. Bu sayede soruya doğru cevap vermiş ve bir sonraki bölüme geçmiş olacaksınız.

Brain Test Nasıl Çözülür?

Tek bir cevap vermek yanlış ve sakıncalı olur. Bu nedenle sorulara verilecek cevaplar her soruda farklı olmalıdır. Sorularda ekrana özellikle dikkat edin ve hareket eden her nesneye odaklanın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.