Gündelik Hayat

Brain Test 3. Seviye “Fili Buzdolabına Koy” Sorusunun Cevabı Nedir?

Fili buzdolabına koy sorusunun cevabı nedir, Brain Test isimli oyunda sorulan fili buzdolabına koy sorusunda doğru cevap ne? Daha önceki yazılarımızda çözülmesi zor ve oldukça kafa karıştırıcı soruları olan ve son zamanlarda en çok oynanan mobil oyunlar arasında yer alan Brain Test isimli oyunda sorulan sorulardan söz etmiştik. Bu yazımızda ise kısaca “fili buzdolabına koy” sorusundan söz edeceğiz. 

Brain Test 3. Seviye: Fili Buzdolabına Koy 

Oyunda sorulan sorular arasında yer alan bu seviyede sorunun doğru cevabını bulmak aslında hiç de sanıldığı kadar zor değil nitekim oyunun ilk sorularda cevaplar oldukça basit. Gelin hep beraber sorunun doğru cevabına bakalım. 

Sorunun Doğru Cevabı: Çok Basit 

Evet, çok basit. İlk olarak buzdolabının kulpuna dokunun ve dolabın açılmasını sağlayın. Daha sonra ise fili sürükleyip buzdolabının içine doğru yerleştirin. İşte bu kadar basit ve kolay. Diğer sorularda görüşmek üzere. 

Brain Test Nasıl Çözülür? 

Oyunda sorulan soruların çok büyük bir kısmı oldukça basit seviyelerden oluşuyor. Bunun için ilk başta soru cümlesinde geçen ifadelere iyi dikkat etmek gerekiyor. Daha sonra ekrana rastgele dokunmak, telefonu sallamak, yan çevirmek ya da sağa sola döndürmek de bir çözüm olabiliyor. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.