Gündelik Hayat

Brain Test 242. Seviye “Bir Üçgen Çiz Hadi” Sorusunun Cevabı Nedir?

Brain Test isimli oyunda sorulan sorular zaman zaman kafa karıştırıcı olabiliyor ancak soruların zorluğu sizi yanıltmasın. Nitekim bu oyunda da diğer benzeri oyunlar da mantık hemen hemen aynı. Daha önceki yazılarımızda Brain Test isimli oyunda sorulan bazı soruların cevaplarını sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca “bir üçgen çiz hadi” sorusundan söz edeceğiz. 

Brain Test Seviye: Bir Üçgen Çiz Hadi 

Oyunda sorulan sorular arasında istisnasız her soru kendi içinde belli belirsiz ve belki de saçma mantığa sahip. Bu soru da diğerleri gibi belirli bir mantığa sahip olmayan sorular arasında yer alıyor. Gelin bakalım sorunun doğru cevabı neymiş. 

Sorunun Doğru Cevabı: Ortadan Başla 

Ortadaki tek noktayı yukarı doğru çekin. Daha sonra sağdaki ve soldaki çizgileri tepeye doğru çekin ve böylece bir üçgen çizmiş olacaksınız. Bu sayede soruda istenen üçgeni elde etmiş olacak ve bir sonraki bölüme geçmiş olacaksınız. 

Brain Test Nasıl Çözülür? 

Oyunda sorulan soruların belirli bir algoritması yok. Bu nedenden dolayı her soru kendi içinde saçma da olsa bir mantığa sahip. Bu bilgiden yola çıkarak size tavsiyemiz ilk başta soru cümlesini iyi okuyun. Aynı zamanda ekranda hareket eden nesnelere de dikkat edin. Öte yandan bazı sorularda ekrana rastgele dokunmak, telefonu sallamak, yan çevirmek veya sağa sola yatırmak da bir çözüm olabiliyor. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.