Biyografi

Bae Suzy Kimdir? Sevgilisi? Boyu Kilosu?

Bae Suzy kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim, boyu ve kilosu? Daha önceki yazılarımızda Koreli şarkıcı ve oyunculardan söz etmiştik. Bu yazımızda ise ayrıca Bae Suzy’den söz edeceğiz.

Bae Suzy Kimdir?

  • Şarkıcı

Daha çok bilinen adıyla Suzy’nin gerçek adı Bae Su Ji’dir. 10 Ekim 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. Dünya astrolojisine göre burcu terazi, Çin astrolojisine göreyse köpektir. Kilosu 47’yken boyu 168 cm’dir.  Piyasaya ilk adımını 2010 yılının mart ayında MissA’a gurubunun bir üyesi olarak atan Suzy aynı zamanda ilk solo çıkışını ise 2017 yılının ocak ayının yirmi dördünde yapmıştır. Sosyal medya platformu olan instagram kullanıcı adı @skuukzky iken twitter kullanıcı @suzy’dir. Instagram hesabı üzerinde 17 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Aynı zamanda Suzy’nin bilinen iki ilişkisi vardır, bunlardan biri 2015 yılının mart ayında başlayan Lee Min Ho’dur. Oyunculuk mesleğiyle ilgilenen Lee Min Ho ile olan ilişkisi Kasım 2017’de son bulmuştur.

Bae Suzy Kimdir

Boyu ve Kilosu?

  • Başarılı oyuncu 1.68 m boyundadır ve 48 kilodur.

Bilinen bir diğer ilişkisi ise 2018 yılının mart aynında Lee Dong Wook ile başlayan ilişkisidir. İkili Temmuz 2018’de ayrılmışlardır. Başarılı şarkıcı Bae Suzy’nin-Su-bin adında bir ablası ve Bae Sang-moon adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Bae Suzy, Güney Kore’nin en başarılı isimleri arasında yer alıyor. Bunun yanında kendisi hakkında estetik güzeli dense de estetiksiz hali ile ilgili görseller bulunmamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.