Spor

‘Spor başarılarımızı daha ileriye taşıyacağız’

Asıl amaçlarının mevcut varlıkları mevcut koşullara göre en verimli şekilde değerlendirmek ve kulüplere sürdürülebilir bir finansal yapıya kavuşturmak olduğunu vurgulayan Özbek, “Bunu yaparken sürekli tekrarlanan kararlar alıyoruz. Şanlı tarihimizde yeri olan ve bizi ilk takım yapan sportif başarılarımızı daha da ileriye taşıyor.Gelecek 10 yılı planlamak ve sürekli artan başarılar üzerine inşa etmek için birlikte çalışmalıyız.Bu yüzden biz bir aileyiz. Biliyorum ki sadece ben ve değerli takım arkadaşlarım değil, bir bütün olarak bu hedeflere ulaşmak için el ele gideceğiz. Dün ve bugün olduğu gibi gelecek de Galatasa Ray’dir. Bu nedenle Galatasaray gelecektir.” söz konusu.

Geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş’ta yapılan Olağan Seçim Genel Kurulu’nda aday olan Ahmet Nur Çebi, Fuat Çimen ile yarışarak yeniden başkan seçildi.Yürütme organı 1 Haziran 2022’de düzenlenen törenle yetkilendirildi Sorumlulukların devri netlik kazanmıştır.

Beşiktaş’ın resmi internet sitesinde yer alan sorumluluk dağılımına ilişkin açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüzün 29 Mayıs 2022 tarihinde onwin yapılan Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı’nda seçilen Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki Yönetim Kurulumuz, 1. Türkiye Cumhuriyeti Ortaklık Kanunu ve Tüzüğümüzün 36. maddesi uyarınca sorumluluk dağılımı için toplantı yapılır. Tamamlandı:

Engin Baltacı: Başkan Yardımcısı

Emre Kocadağ: Başkan Yardımcısı

Serhan Çetinsaya: Başkan Yardımcısı

Mehtap Mutlusan Ferah: Genel Sekreter

Murat Kılıç: Sayman

Fenerbahçe, dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe TV, deneyimli teknisyenin Türkiye’ye giderken söylediklerini taraftarlarla paylaştı.

Jorge Jesus’un açıklamasında şampiyonlara yapılan vurgu dikkatlerden kaçmadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.