Fanta Vegan mı?

1940 yılından bu yana farklı lezzetleri bir araya getirerek bize sunan Fanta, The Coco-Cola Company tarafından üretilen bir içecektir. Fanta’nın içeriği hakkında detay olarak pek bilgi bulunmaması nedeniyle bu yazıyı hazırlamak ve veganlık konusuna değinmek istedik. Tozlu Mikrofon olarak bize gelen sorulardan da olan ‘’Fanta Vegan mı?’’ sorusu, aslında net cevap içeren bir sorudur. Bu yazımızla birlikte Fanta’nın tüm vegan konusuna değineceğiz.

Alanında 100’den fazla Fanta lezzetleri barındıran bu içecek hiçbir hayvansal ürün içermez. Yani Fanta vegandır. İçerisinde bulundurduğu onlarca farklı tat olmasına rağmen orijinalliğini koruyan marka, asla tadını bozmak istememektedir. Tamamen belirli renklendirme ve tatları kullanmak isteyen firma, hiçbir vegan olmayan ürünü kabul etmemektedir.

Fanta gazozları üretildiği yıllardan bu yana hiçbir hayvansal kaynaklı maddeleri içermemektedir. Özellikle bu konu hakkında amaçlarını sıkı tutmaya çalışan marka, devamlı olarak kontroller yapar ve vegan alanında müşterilerini mutlu etmek istemektedir. Tüm ürünlerinde bu detaya dikkat etmeye çalışan Fanta, ülkelere göre de farklılık yaratmayarak tamamen objektif olmaya devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.