Ekonomi

eMuhasebe’den Anahtar Teslim e-Dönüşüm hizmetleri

İşletmelerin ihtiyaçlarına yönelik online çözümler geliştiren bulut tabanlı ön muhasebe programı eMuhasebe.com, e-fatura geçiş sürecinde anahtar teslim kurulum sağlayarak işletmelerin hayatını kolaylaştırıyor.

efatura geçiş sürecinde mali mühür siparişinin verilmesi, bilgisayar üzerinde kurulması gereken programlar, hatalı kurulumlardan kaynaklı başvuru sırasında yaşanan bir çok aksaklık emuhasebe ekibi tarafından uzak bağlantı ile çözülüyor ve zahmetsiz bir geçiş süreci ile zamandan tasarruf sağlanıyor.

eMuhasebe.com stok ve depo takibi, varyant takibi, e-fatura, e-irsaliye, e-smm gibi bir çok seçenek ile operasyonel yüklerinizi hafifletiyor, pazaryerleri veya e-ticaret sitenizdeki verileri ön muhasebe programına otomatik çekerek kolaylıkla faturalandırma imkanı sağlanıyor.

Kobiler, şahıs şirketleri, serbest meslek sahipleri ve freelancerlar için yeni bir deneyim sunmayı hedefleyen eMuhasebe, ön-muhasebe ve mali müşavirler için büro yönetim otomasyonunu yayına alarak veri aktarımı kolaylaştırarak işletme süreçlerinitek bir platformda topluyor.

Basit, Anlaşılır, Kapsamlı!
Sade ve basit bir arayüz ile ön muhasebe süreçlerinizi takip edebileceğiniz eMuhasebe, iş süreçlerini, muhasebesel işlemleri sadeleştirerek kolaylaştırırken detaylı bir süreç takibi yapmanıza olanak sağlıyor.

Sınırsız Kullanıcı Tanımlayabilirsiniz
Şirket ortakları, çalışanlar, mali müşaviriniz, muhasebeciniz, istediğiniz herkesi kullanıcı olarak tanımlayabilirsiniz. Kullanıcı bazında istediğiniz düzeyde yetkilendirme verebilirsiniz. Böylece kullanıcılar kendilerine verilen yetki seviyesine göre ilgili bölümlere ulaşabilir, görüntüleyebilir ya da veri girişi yapabilirler.

e-Fatura Kimler İçin Zorunlu?

Vergi Usul Kanunu 509 No’lu Genel Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair 535 No’lu Tebliğ kapsamında 2023 yılında e-Fatura ve e-Arşiv Fatura uygulamasına geçiş zorunluluğu aşağıdaki gibidir.

  • Brüt satış hasılatı (veya satışları ile gayrisafi iş hasılatı), 2022 ve müteakip hesap dönemleri için 3 Milyon TL ve üzeri olan mükellefler,
  • Gerek kendi internet siteleri gerekse de platformlar üzerinden e-Ticaret faaliyetinde bulunan mükelleflerden; 2022 veya müteakip hesap dönemleri için 500 Bin TL ve üzeri brüt satış hasılatı (veya satışları ile gayrisafi iş hasılatı) olanlar,
  • Gayrimenkul inşa, imal, alım, satım veya kiralama işlemlerini yapanlar ile bu işlemlere aracılık faaliyetinde bulunan mükelleflerden; 2022 veya müteakip hesap dönemleri için 500 Bin TL ve üzeri brüt satış hasılatı (veya satışları ile gayrisafi iş hasılatı) olanlar,
  • Motorlu taşıt, inşa, imal, alım, satım veya kiralama işlemlerini yapanlar ile bu işlemlere aracılık faaliyetinde bulunan mükelleflerden; 2022 veya müteakip hesap dönemleri için 500 Bin TL ve üzeri brüt satış hasılatı (veya satışları ile gayrisafi iş hasılatı) olanlar,
  • İnternet ortamında ilan yayınlayanlar ile internet reklamcılığı hizmet aracılarının 2022 veya müteakip hesap dönemleri için 500 Bin TL ve üzeri brüt satış hasılatı (veya satışları ile gayrisafi iş hasılatı) olanlar,

1 Temmuz 2023 tarihine kadar başvurularını ve fiili geçiş hazırlıklarını tamamlayarak e-Fatura ve e-Arşiv Fatura uygulamasına geçmek zorundalar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.