Biyografi

A Spor Yorumcusu Serdar Sarıdağ Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Hangi Takımlı?

A Spor yorumcusu Serdar Sarıdağ kimdir, nereli ve kaç yaşında, hangi takımlı? Daha önceki yazılarımızda çeşitli meslek gruplarından yüzlerce kişinin hayat hikayesini burada sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise kısaca Serdar Sarıdağ’dan söz edeceğiz.

Serdar Sarıdağ Kimdir?

— Gazeteci, spor muhabiri ve yorumcusu.

Milliyet gazetesinde Beşiktaş muhabiri olarak görev yapmaya başlayan Serdar Sarıdağ, Milliyet gazetesinde çalışmaya devam etmektedir. A Spor’da Transfer Hattı isimli programda spor yorumcusu olarak da görev almaktadır. Beşiktaş muhabiri olan Serdar Sarıdağ, haberlerini sosyal medya üzerinden de paylaşmaktadır.

Islak İmza isimli 2019 Nisan’da Kağıt Yayınevleri’nden çıkan ve 128 sayfadan müteşekkil bir adet kitabı bulunmaktadır. Anı-günlük tarzında yazılan kitap çeşitli alışveriş sitelerinde Online olarak satın alıma açıktır. Kitap, değişen gazetecilik anlayışını, sosyal medya ile beraber gelişen okur yazar ilişkisini ele almaktadır.

Hangi Takımlı?

Serdar Sarıdağ hakkında en çok merak edilen sorulardan biri de hangi takımı tuttuğudur. Deneyimli gazeteci Serdar Sarıdağ, uzun yıllar Beşiktaş muhabirliği yapmaktadır. Kendisi Beşiktaş taraftarıdır ancak bazı Beşiktaş taraftarlarınca Beşiktaş’ı yıpratmakla itham edilen Sarıdağ, haberlerinde de Beşiktaş’la ilgisi olmayan bilgileri paylaşması ile de eleştiri oklarının hedefi olmuş durumda.

İlgili Diğer Yazılarımız

Serdar Sarıdağ ile İlgili Aramalar

Google’da Serdar Sarıdağ ile ilgili arama yapan kullanıcılar aynı zamanda şunları da aradı; serdar sarıdağ kimdir, serdar sarıdağ kimdir nereli, serdar sarıdağ aslen nereli, serdar sarıdağ kaç yaşında, serdar sarıdağ hangi takımlı, serdar sarıdağ beşiktaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.